Jouw potentieel
is onbegrensd & jij bent ongelimiteerd.

Doen wat je diep in je hart wilt doen I Maite Wetters
Maite heeft de gave om je te zien voor wie je in werkelijkheid bent. Zij kijkt dwars door alle lagen heen, recht in je essentie, zonder oordeel, waardoor je jezelf moeiteloos kunt bevrijden van blokkades en belemmeringen.

Judith

Doen wat je diep in je hart wilt doen I Maite Wetters

Ik help jou

herinneren wie je bent voorbij jouw programmeringen, klachten & trauma.

 
 

Mijn visie is dat vaak zelf onze grootste hindernis zijn, omdat wij geconditioneerd zijn om onszelf klein(er) te maken.

Als kind leerde je misschien dat je je in moest houden, niet boos mocht zijn of dat expressie en jezelf ZIJN geen liefde en verbinding opleverde. 

In mijn trainingen neem ik je mee op reis door de lagen van groot en klein trauma, belemmerende overtuigingen en blokkades in jouw lichaam om ze vervolgens laag voor laag los te laten.

Verlang jij ook zo naar

Dan ben je hier op de juiste plek.


Dit is hoe ik werk

Verbindin met jezelf I Maite Wetters

Direct naar de kern

 
 
 
 

Geen ellenlange gesprekken of wroeten in je verleden. Wél zeer krachtige lichaamsgerichte sessies en een bewezen blended coaching methode die zorgt voor een fundamentele verandering van binnenuit.

Verbinding met jezelf

 
 
 
 
 
 

Loslaten van oude constructen en voelen wat jouw hart je ingeeft. Met jouw hoofd als wijze, krachtige creator van jouw nieuwe leven.

Grote transformatie in korte tijd

 
 
 
 
 
 

Niet zomaar even en af en toe met iemand praten maar een intensieve en proactieve aanpak, waarmee jij in korte tijd flink kunt groeien. Deze lichaamsgerichte aanpak maakt coaching veel effectiever.

Mijn unieke methode:

TMR-methode I Maite Wetters

Onder alle lagen
vind jij je ware zelf

I would love to work with you

Ik geef momenteel geen 1:1 sessies, vanwege een nieuwe koers en een volle agenda. Wel geef ik masterclasses en trainingen, omdat ik geloof in de kracht van groepsregulatie en trauma release als groepsproces. Op de AGENDA pagina vind je alle komende lichaamsgerichte trainingen en events. Zit er iets voor jou tussen? Ik ontmoet je graag.

Ontdek binnen 15 minuten of je met mij wil werken

Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt of dat je wilt aanvoelen of een training of de coach opleiding bij mij doen het juiste is. Neem gerust contact met mij op, ik help je graag verder.