Jouw potentieel
is onbegrensd & jij bent ongelimiteerd.

Doen wat je diep in je hart wilt doen I Maite Wetters
Maite heeft de gave om je te zien voor wie je in werkelijkheid bent. Zij kijkt dwars door alle lagen heen, recht in je essentie, zonder oordeel, waardoor je jezelf moeiteloos kunt bevrijden van blokkades en belemmeringen.

Judith

Doen wat je diep in je hart wilt doen I Maite Wetters

Ik help jou

herinneren wie je bent voorbij jouw programmeringen, klachten & trauma.

Mijn visie is dat wijzelf vaak onze eigen grootste hindernis zijn, omdat wij geconditioneerd zijn om onszelf klein te maken. Ik help je volledig te ontwaken in jezelf en te zijn wie je wilt zijn in dit leven, vrij en ontspannen. In mijn healing sessies neem ik je mee op reis door de lagen van zelfsabotage en blokkades in jouw lichaam om ze vervolgens voorgoed los te laten.

Verlang jij ook zo naar

Dan ben je hier op de juiste plek.


Dit is hoe ik werk

Verbindin met jezelf I Maite Wetters

Direct naar de kern

 
 
 
 

Geen ellenlange gesprekken of wroeten in je verleden. Wél zeer krachtige lichaamsgerichte sessies en een bewezen blended coaching methode die zorgt voor een fundamentele verandering van binnenuit.

Verbinding met jezelf

 
 
 
 
 
 

Loslaten van oude constructen en voelen wat jouw hart je ingeeft. Met jouw hoofd als wijze, krachtige creator van jouw nieuwe leven.

Grote transformatie in korte tijd

 
 
 
 
 
 

Niet zomaar even en af en toe met iemand praten maar een intensieve en proactieve aanpak, waarmee jij in korte tijd flink kunt groeien. Deze lichaamsgerichte aanpak maakt coaching veel effectiever.

Mijn unieke methode:

TMR-methode I Maite Wetters

Onder alle lagen
vind jij je ware zelf

I would love to work with you

Om erachter te komen wat ik voor jou kan betekenenplan je hieronder een match call met mij in wanneer het jou uitkomt. Ik kijk naar je uit.

Ontdek binnen 15 minuten jouw potentiële match

 

Ontdek tijdens een GRATIS 15 minuten potential match call of wij een match zijn en start vandaag nog met jouw transformatie.