Doorbreek al jouw blokkades en
ga volledig next level in 3 maanden

Coaching I Maite Wetters

Herken jij jezelf hierin?

Verlang jij ernaar

Ik snap

hoe jij je voelt

Ik weet wat

jij wilt

En ik heb de oplossing

Ik heb dé
methode
voor jouw persoonlijke doorbraak.

It is time, beautiful. Let’s rise together

Ondernemerscoach Maite Wetters

Dit programma is zo

uniek en succesvol

Jij wilt jezelf overtreffen en verder reiken dan tot nu toe mogelijk was voor jou. Dan is dit programma helemaal voor jou. Mijn programma is uniek in Nederland. Jezelf aanmelden voor het 3-maanden programma is de beste stap die jij vandaag kunt zetten om jouw doelen te bereiken. Jouw mooiste leven ligt binnen handbereik. Het enige wat jij hoeft te doen is vertrouwen en volledig in actie komen.

Speciaal voor jou

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

heb ik een 1:1 programma van 3 maanden gecreëerd dat jou in staat stelt om jouw leven en onderneming te gaan leven vanuit je hoogste potentieel. Next level dus.

De totale waarde van dit programma is 8975 euro. Maar jij betaalt minder.

Tot en met 31 januari is jouw investering voor is 2700 euro (particulieren) of 3450 euro (zakelijk, exclusief BTW). Na 1 februari gaat de prijs omhoog naar 5400. In termijnen betalen in mogelijk.

Coach programma ondernemers I Maite Wetters

Dit is de waarde

van mijn 1:1 programma

Exclusieve
kick-off

 
 
 
 
 
 
We beginnen met een dagdeel waarin wij jouw focus en leerdoelen voor de komende tijd afstemmen. Je krijgt uitleg van het programma en de methode. Je ontvangt onze befaamde lichaamsgerichte duo-sessie van 2 uur inclusief gezonde lunch op een prachtige locatie.

Individuele coaching & support

 
 
 
 
 
Drie maanden lang ontvang je iedere week individuele coaching calls én audio’s op maat. Je krijgt 24/7 Whatsapp ondersteuning & je leert al mijn geheimen toepassen en zet dagelijks samen met mij stappen om je leven te transformeren. 

 

Ik ben 3 maanden lang jouw privé coach en stok achter de deur, daar waar jij het nodig hebt. 

BONUS 1: Human Design Reading

 
 
 
 
 
 

Jij ontvangt een waardevolle, bijzondere reading van mijn Human Design collega Anne-Margreet over jouw design. Ik leer je alle geheimen die jouw profiel heeft en hoe jij jouw succes en doelen kunt halen met behulp van jouw design.

BONUS 2:
Zielsmissie Irisscan

Dit is een hele bijzondere sessie. We laten jouw ogen lezen door een specialist. Hieruit komt naar voren wat jouw pad en missie is in dit leven. Deze informatie gebruiken wij voor jouw traject.

Coach programma voor ondernemers I Maite Wetters

Aan het einde van dit programma:

“Haar werkwijze is briljant.”

Ik heb mijn ‘zelf’ weer gevonden door Maite. Haar werkwijze is briljant. Zo geniaal dat ik na het ondergaan van deze sessies een 2-daagse training gevolgd heb bij haar. Het is de kers op de taart voor mijn pad van 10 jaar op ont-wikkeling en gezondheid. Ik geef deze werkwijze weer door bij mijn cliënten en de resultaten liegen er niet om! Haar werk zet mij volledig in mijn kracht. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik al mijn (fysiek/mentaal/spiritueel/financieel) blokkades los heb mogen laten. Hierdoor is de regie weer in eigen hand. Ik heb vele gezondheid specialisten (regulier en buiten de gewaande paden) geïnterviewd, hun werkwijze mogen ondergaan, geïntegreerd, maar dit was hetgeen wat ik nog miste. Dank voor je werk Maite. Ik ben je eeuwig dankbaar.
 
 
 

Matthijs van Doesburg

Coach & Inspirator

Matthijs van Doesburg

“Ik heb door Maite twee succesvolle lanceringen gedaan.”

 
 
 

Het is voor een heel groot deel dankzij Maite dat ik twee succesvolle lanceringen heb gedaan met een omzet van meer dan 100 k in slechts 6 maanden tijd! Ze heeft me geholpen om al mijn belemmerende overtuigingen en gevoelens los te laten zodat ik moeiteloos dit resultaat kon halen. Als je iemand zoekt die je helpt je blokkades helder te krijgen EN ze los te laten zodat je echte resultaten gaat halen, dan hoef je niet verder te zoeken! Maite is the one!!

Arrezina van Roekel

Coach & Spreker

Vraag meer informatie

over dit programma

aan