Loading Events

« All Events

Magisch Eendaags Retreat met Maite

22 december @ 10:00 - 16:30

Innerlijk kind dag

Tijdens deze magische Retreat dag krijg jij de mogelijkheid om de weggestopte emoties en gevoelens uit jouw kindertijd ruimte te geven en te onderzoeken, samen, met anderen, onder de bezielde leiding van professionele trauma coaches in een veilige en liefdevolle setting.

Je zult versteld staan over de opluchting en vrijheid de ervaart wanneer jij je innerlijk kind de ruimte geeft om te laten voelen wat er gevoeld wilt worden. Omdat het voor jouw als kind veel te spannend en te groot was om al jouw gevoelens helemaal alleen door te maken, heb je veel gevoelens weggestopt. Je hoeft het nu niet meer alleen te doen, wij helpen je ermee. Jouw innerlijke meisje of jongetje krijgt een podium, een luisterend oor.

Alleen in de juiste setting, met de juiste veiligheid, begeleiding, toezicht en oefeningen durft het innerlijk kind in jouw zich wél te laten zien. En dat is precies wat wij faciliteren tijdens deze dag.

Wanneer de verbinding met je innerlijk kind is hersteld, lukt het je beter om je te verbinden met jezelf, je innerlijk wereld. En dat is belangrijk om goed te voelen wat jouw behoeftes zijn, wat je verlangens zijn, waar je grenzen liggen en wat je nodig hebt. Ook voel je je minder alleen en eenzaam wanneer jij jouw innerlijk kindje erkent en ruimte geeft.  Eigenschappen aan jou als speelsheid, avontuurlijkheid en onbevangenheid komen meer en meer terug in je leven.

Programma Retreat vrijdag 22 december 

10.00 Ontvangst en welkom, kennismaken
10.45 Uitleg psilocybine & kind altaar maken
11.30 Trauma tijdlijn & Trauma Release Breathwork
13.00 Lunchtijd, thee & lekkers
14.00 Evaluatie, een nieuw begin
15.00 Jouw nieuwe verhaal
16.30 Afsluiting

Meer info

De grootste bevrijding voor een volwassen mens is wanneer jij (jouw volwassen deel) er kan zijn voor alle emoties en gevoelens uit je kindertijd. Vooral die gevoelens en emoties die nog ongevoerd zijn.  Woede, liefde, verdriet, pijn, geluk, boosheid, vreugde. Vaak durven we niet terug naar die tijd, durven we niet te voelen, of weten we niet hoe we weer contact maken met trauma uit het verleden.

Wat heb jij meegemaakt toen je klein was> En werd je daarin gezien, getroost? Mocht je bang zijn, boos zijn en huilen? Of moest je je inhouden? Moest je het alleen oplossen? Moest je voor je jongere broertjes en zusjes zorgen, groot en sterk zijn? Zijn er gebeurtenissen geweest waarover je met niemand kon spreken?

Als deze ingehouden emoties, onuitgesproken, ongedeelde gebeurtenissen zitten nog vast in jouw systeem: je lijf, je breid en je zenuwstelsel.

Met als gevolg: overprikkeling, burn-out, depressie, fysieke spanningen en klachten, ziekte, relatieproblemen, communicatie problemen op werk, etc.

Wil je een dag met Maite ervaren om jouw klachten aan te kijken en de relatie met jouw vroege jeugd te onderzoeken? Doe dan mee.

Aanmelden kan via deze link: https://maite.plugandpay.nl/checkout/breathwork 

Details

Date:
22 december
Time:
10:00 - 16:30
Event Category:
Website:
https://maite.plugandpay.nl/checkout/breathwork

Organizer

Maite Wetters
Phone:
0642345370
Email:
maite@maitewetters.com

Venue

YogaZentrumNada
Zuidermolen 7
Amsterdam, Netherlands
+ Google Map