Ontgrendel jouw ultieme next level in jezelf, je leven en je business
in 3 maanden

Coaching I Maite Wetters

Herken jij dit?

Wil jij dit?

Ben jij er klaar mee

je niet optimaal voelen

Wil jij de sleutel

tot een gezond en gelukkig leven

Ben jij er klaar voor om in actie te komen

Doe mee met ons
programma

It is time to rise. Let’s rise together.

Ondernemerscoach Maite Wetters

Eén ding is

zeker:

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Je bent dichterbij dan je denkt.

Jouw mooiste leven ligt binnen handbereik. Het enige wat jij hoeft te doen is 100% vertrouwen en volledig in ACTIE komen!

Doe mee

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

met het 4 maanden groepsprogramma van Matthijs van Doesburg en Maite Wetters en reset je gezondheid, shift je mindset en ontluik de meest succesvolle versie van jezelf. 

Coach programma ondernemers I Maite Wetters

Hoe

ziet het programma eruit:

Live kick-off dag

 
 
 
 
 
 

Een betere start van de komende 4 maanden kan je je niet wensen. We starten met een waanzinnige dag vol energie boosters, mindset shifters en inzichten. Wat we precies gaan doen, merkje tijdens deze dag zelf. 

4 maanden intensieve begeleiding

 
 
 
 
 

Samen met een groep gaan we door pieken en dalen, waarbij wij ervoor zorgen dat jij je gedragen voelt tijdens deze prachtige reis. Uiteraard zijn wij bereikbaar voor inspiratie, vragen en support. 

Gratis lifetime acces tot de academy

 
 
 
 
 
 

Deze analyse zorgt ervoor dat jij jezelf, als mens en ondernemer, nog beter leert kennen.

Startpakket Gezond Leven

 
 
 
 
 

Je ontvangt een geweldig cadeau op maat wanneer je je aanmeldt voor dit programma. Wat dit cadeau is, houd ik lekker nog even geheim voor je.

Coach programma voor ondernemers I Maite Wetters

Aan het einde van dit programma:

“Maite is the best coach I have worked with”

 
 
 

In mei 2019 besloot ik met Tineke samen te gaan werken in het Transformers programma en inmiddels ben ik twee programma’s verder. En dat is niet zonder reden. Ik ben ontzettend blij dat ik deze keuze voor mijzelf heb gemaakt. Na de eerste maand in het Transformers programma had ik al mijn beste maand ooit. Ik geloof er echt in dat je samen sneller en groter kan groeien. Iedereen heeft blinde vlekken of momenten waarop je onzeker kan zijn in het ondernemerschap. Ik ook! Ik koos ervoor om niet alleen aan te modderen, maar mij te laten helpen door de.

 
 
 

Mariëlla Vink

Carrière Coach

“Ik heb door Maite twee succesvolle lanceringen gedaan.”

 
 
 

Het is voor een heel groot deel dankzij Maite dat ik twee succesvolle lanceringen heb gedaan met een omzet van meer dan 100 k in slechts 6 maanden tijd! Ze heeft me geholpen om al mijn belemmerende overtuigingen en gevoelens los te laten zodat ik moeiteloos dit resultaat kon halen. Als je iemand zoekt die je helpt je blokkades helder te krijgen EN ze los te laten zodat je echte resultaten gaat halen, dan hoef je niet verder te zoeken! Maite is the one!!

Arrezina van Roekel

Coach & Spreker

Vraag dit

programma

aan