Stap in 12 maanden volledig in jouw
potentieel als succesvol coach

Coaching I Maite Wetters

Herken jij dit?

Dit 1:1 mentorship jaarprogramma is voor de supergedrevene vrouwelijke coach die als ware business queen verschil wil maken voor haar cliënten met haar gaves, talent en passies.

Wil jij dit?

Ik geloof in een wereld
waarin iedere vrouw

iedere dag vol energie opstaat om haar missie te leven

Ik ben hier om haar te leren hoe zij hiermee goed geld kan

verdienen en hoe zijn haar business kan runnen als een queen.

Er is niets zo krachtig dan een vrouw die met haar magnetische kracht anderen helpt en inspireert datzelfde te doen.

1:1 lichaamsgericht
mentorship.

Mijn verhaal

Ik was niet bezig met omzet of mijn business, ik was bezig met doen wat ik goed kan en mensen helpen.”

Een paar jaar geleden besloot ik dat het strategisch marketingbureau dat ik had opgericht en al 10 jaar succesvol leidde, niet mijn echte droom is. Ik kreeg er simpelweg geen energie meer van. Sterker nog, mijn verlangens lonkte, mijn handen jeukten, letterlijk, om lichaamsgericht te werken met mensen. Ik kon er echt niet meer omheen. 

Ik had toen al een tijdje een healingpraktijk aan huis en gaf sessies aan buren, vrienden en bekenden. Het mooie aan een passie en missie is dat het een magnetische kracht heeft. Mensen bleven terugkomen. Ik werd bekend in mijn dorp via mond op mond reclame. 

Ik was niet bezig met omzet of mijn business, ik was bezig met doen wat ik goed kan en mensen helpen. Binnen de kortste keren groeide mijn business uit tot een succesvolle praktijk. En nu geef ik lichaamsgerichte training aan coaches, mooie 1:1 doorbraaksessies en allerlei lichaamsgerichte events. 


Ja ik kan volmondig zeggen dat ik nu 100% mijn purpose leef. Alleen er was nog iets met de doelgroep… Ik wilde al een tijd lang vrouwen helpen zichzelf te bevrijden zodat zij geen blokkades meer voelen om hun purpose te leven. Op dat moment hielp ik vooral mensen met allerlei klachten zoals burn-outs, angsten etc. 

In 2023 maak ik die droom waar: samen met een groep van 6 vrouwen maken we 12 maanden lang een deep dive met als gevolg dat jij jouw droom ook kan waarmaken: die succesvolle coach business opzetten die goed geld verdient en waar je niet het gevoel hebt dat je iedere dag moet werken, maar waarbij je het gevoel hebt dat jij regie hebt over jouw leven en jouw business iedere dag weer stuurt in de richting van je dromen. 

Join me

It is time to rise. Let’s rise together.

Ondernemerscoach Maite Wetters

Lieve vrouw

Let's do this together

Wat doet het Mentorship nog meer voor jou
Meer energie omdat je leeft vanuit jouw design – Immense mindset shift – Meer en meer overvloed aantrekken in je leven – In een veilige setting leer je jouw blokkades loslaten – Ervaar verlichting van fysieke spanningen en pijn – Krijg een jaar lang inzichten en aha – momenten – Vergoot je bewustzijn & expandeer, verleg je grenzen – Ervaar liefdevolle verbindingen met jezelf en een groep vrouwen – Voel dat jij mag thuiskomen in je eigen lijf – Reken op meer en meer momenten van zeer diepe ontspanning & geluk

Ik wens jou

het gevoel van optimale vrijheid, overvloed, zinvolheid, liefde, expansie en geluk. Lieverd, geef in godsnaam ruimte aan dat wat zich via jouw wil belichamen: jouw volle potentieel. Dat wat jouw tegenhoudt is enkel het geprogrammeerde verdedigingsmechanisme in jouw lichaam: het ego dat het zenuwstelsel aanstuurt om jouw te beschermen. Met kleine, veilige aanpassingen en nieuwe programmering kan jij eindelijk je dromen gaan waarmaken. 

Coach programma ondernemers I Maite Wetters

Investeer in jezelf

Programma

 
 
 
 
 
 

12 maanden Whatsapp ondersteuning

Human Design reading

Maya reading OF astrologie business reading

Live kick-off weekend retreat met 1 overnachting: divine purpose discovery & nervous system & inner child regulation

1 x Business Selfcare toolbox 

twv. 300 euro

4 x Mastermind dag op luxe locatie (live, topics: deleting money blocks, stap in je waarde, droomklanten definiëren & aantrekken, marketing volgens jouw design, embody yourself as a coach en meer)

6 1:1 live sessie’s met Maite

6 keer Q&A (live online)

Celebration diner

Ending weekend retreat 

Celebration party with friends, family & clients


Methode

Mijn visie is dat wijzelf vaak onze eigen grootste hindernis zijn, omdat wij geconditioneerd zijn om onszelf klein te maken.

Ik help je volledig te ontwaken in jezelf en te zijn wie je wilt zijn in dit leven, vrij en ontspannen. Herken je dat?

In dit Mentorship neem ik je mee op reis onderweg naar de meest potentiële versie van jouzelf, door de lagen van zelfsabotage en blokkades in jouw lichaam om ze vervolgens voorgoed los te laten.

Direct naar de kern

Geen ellenlange gesprekken of wroeten in je verleden. Wél 6 zeer krachtige lichaamsgerichte sessies en een bewezen blended coaching methode die zorgt voor een fundamentele verandering van binnenuit.

Loslaten van oude constructen en voelen wat jouw hart je ingeeft. Met jouw hoofd als wijze, krachtige creator van jouw nieuwe leven.

Grote transformatie in korte tijd

Niet zomaar even en af en toe met iemand praten maar een intensieve en proactieve aanpak, waarmee jij in korte tijd flink kunt groeien.

De lichaamsgerichte aanpak maakt dit Mentorship zoveel effectiever.

Coach programma voor ondernemers I Maite Wetters

Na 1 jaar sta jij hier

Het traject heeft zoveel meer gebracht dan ik vooral had gedacht. Wauw!

“Leven en werken vanuit flow, zelfconnectie en vertrouwen, het is mij allemaal gelukt door het traject van Maite. Ik vond alles heel goed en zó fijn. Het loslaten op fysiek en energetisch niveau is zo uniek. De uitgebreide start inclusief welkomstkado’s en de lunch gaf meteen een fijne kick-off. De sessie op locatie vind ik superkrachtig, maar ook fijn dat de mogelijkheid er is voor de telefonische sessies. Het traject heeft zoveel meer gebracht dan ik vooral had gedacht. Wauw!”

 
 
 

 

Jon van Eerden

Coach & Breathwork facilitator

jon van eerder

Ik heb door Maite ongekend resultaat kunnen halen.

 
 
 

Maite heeft me geholpen om al mijn belemmerende overtuigingen en gevoelens los te laten, zodat ik moeiteloos mijn lanceringen kon doen, waarmee ik 60K verdiende. 

Als je iemand zoekt die je helpt je blokkades helder te krijgen EN ze los te laten zodat je echte resultaten gaat halen, dan hoef je niet verder te zoeken! Maite is the one!!

Arrezina van Roekel

Coach & Spreker