Coach0pleiding

Lichaamsgericht
Trauma & Emoties Loslaten

Coaching I Maite Wetters

Deze opleiding is
bedoeld voor:

Wil jij dit?

Trauma en onverwerkte emoties slaat zich op

in het lichaam als energie

Vastzittende energie van onverwerkt trauma en emoties

zorgt voor allerlei klachten

Help mensen

zichzelf hiervan bevrijden

Ontdek een unieke, diepgaande methode

waarmee jij onderscheidt als lichaamsgericht coach

Unieke opleiding in
Nederland

Time to rise, beautiful. Let’s rise together.

Ondernemerscoach Maite Wetters

De enige opleiding die

Loslaten & aanraking combineert

Mijn eigen pad naar heling: Lichaamsgerichte therapie

Hallo lieve jij, mijn naam is Maite. Ik ben nu 43 jaar en woon samen met mijn kinderen in een boerderij met praktijk aan huis in het pittoreske Broek in Waterland, net boven Amsterdam. Ik wil je kort schetsen hoe ik tot deze bijzondere lichaamsgerichte trauma- en doorbraakmethode ben gekomen.

In mijn tienerjaren worstelde ik met boulimia, een eetstoornis. In mijn twintiger jaren bestond mijn leven uit overmatig alcohol- en drugsgebruik. Dit alles was de verdoving die ik zocht, afleiding van onderliggend pijn en vastgezette en verstopte emoties uit mijn kindertijd en wellicht onderdrukt trauma uit mijn voorouderlijke lijn.

Rond mijn 28e levensjaar barstte voor mij de bom. Zo kon het niet langer, zei mijn lichaam mij. Ik kon niets meer: zelfs niet meer opstaan uit bed. In paniek belde ik mijn vader, die mij naar de huisarts bracht: een burn-out.

Dat was het begin van een zoektocht naar innerlijke HELING.

 

Maar bij de psycholoog praatte ik mezelf juist meer in de put. De schematherapie raakte niet de kern. Een psychiater gaf mij een diagnose mee, waarvan ik voelde: dit is NIET WIE IK BEN. Ik bleef zoeken naar iets dan wel werkte voor mij en kwam in aanraking met plantmedicijnen.

Mijn eerste ervaring met een heilige plant uit de jungle was onbeschrijfelijk krachtig. Alles in mezelf viel op zijn plek. Kort hierna kwam mijn energie terug en mijn leven kwam in beweging. Het pad van het loslaten van slechte gewoontes als afleiding van mijn onverwerkt trauma begon nu pas echt.

Ik ontdekte een magische lichaamgerichte techniek, de Sedona-methode die ik combineerde met de-armouring en myo-fascia release, 2 geweldige lichaamsgerichte methodes die er zijn om een zenuwstelseldat uit balans is te herstellen en trauma te ‘ontpansteren’ en los te laten via het lichaam.

Na het volgen van meerdere opleidingen in deze technieken, ontwikkelde ik een bijzondere, eigen combinatie: Lichaamsgericht Trauma & Emoties Loslaten.

Deze lichaamsgerichte methode heelt mensen in weken in plaats van jaren.

Ik leer je

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

trauma, pijn en blokkades lichaamsgericht te verwerken, te integreren én los te laten, zodat er ruimte ontstaat in jouw systeem voor vrijheid, plezier, overvloed, flow en alignment met jezelf. Deze methode wil ik beschikbaar maken voor iedereen! Je leert de loslaatmethode (Sedona) combineren met helende de-armouring technieken, energetisch healen, sjamanistische gebruiken, present touch, meditatie, stemgeluid, visualisatie technieken en meer. 

Coach programma ondernemers I Maite Wetters

De kracht van aanraking

Positieve aanraking verzacht pijn en trauma. Zachte aanraking geeft een gevoel van veiligheid en aanwezigheid. Noodzakelijk bij het helen van trauma. Aanraking helpt om ‘jezelf’ te voelen. Het voelen, benoemen en identificeren van wat er bij jou van binnen gebeurt is de eerste stap naar diepe verwerking en herstel. In deze opleiding neem ik je mee naar de diepste delen van jouw binnenwereld om je bewust te laten worden van de manier waarop je innerlijke beveiligingssysteem – de beschermende functies van je autonome zenuwstelsel – bepalend is voor hoe je je voelt, hoe je handelt en wat je denkt. Dit principe leer je toepassen op cliënten.


De investering

Opleiding Lichaamsgericht Emoties & trauma Loslaten

Data 2024 

 

Donderdag 4 april

Vrijdag 5 april

Zaterdag 6 april

&

Donderdag 2 mei

Vrijdag 3 mei

Zaterdag 4 mei

&

Zaterdag 1 juni

Zondag 2 juni

 

Max 12 deelnemers

Data: 8 dagen van 10.00 tot 16.30

 

INVESTERING 

ZZP: 2250 ex. BTW

Particulier: 1995 euro

 

EARLY BIRD KORTING 

tot 1 januari 2024

ZZP/zakelijk : 1895 ex. BTW

Particulier: 1795 euro

*Betalen in 3 of 5 termijnen is mogelijk

 

De prijs is inclusief uitgebreide, verzorgde, gezonde en vegetarische lunch, koffie, thee, snacks op zeer luxe locatie. Alle benodigdheden zoals handdoeken, behandeltafels, dekens en matjes zijn aanwezig.

 Je ontvangt het boek van The Sedona Method (Engelse editie) per post. Tijdens de opleiding ontvang je de syllabussen, toegang tot de life-time whatsapp groep, alle demonstratie video’s en een certificaat. 

De prijs van de opleiding is exclusief eventuele overnachtingen. De locatie is Vogelenzang, nabij Heemstede, waar genoeg (goedkope) slaapgelegenheden zijn. Neem contact op met Maite voor tips.

 

Annulering voorwaarden*

Duidelijkheid schept veiligheid. 

Daarom hanteer ik de volgende voorwaarden. 

– 2 of meer maanden van te voren cancelen (tot 4 feb): 100% geld terug
– tot 2 maanden van te voren: 75% geld terug.
– tot 4 weken (4 maart) van te voren: 50%
– tot 2 weken van te voren: geen geld terug terug, tenzij iemand van de wachtlijst je plek inneemt.

*Je kan altijd, als je betaalt hebt, maar toch niet kan, tijdens een volgende editie meedoen, als daar plek is.


*Deze opleiding is niet geaccrediteerd. Maitewetters.com is een onafhankelijk dienstverlener. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Inhoud van de opleiding

Dag 1

Kennismaking groep. Trauma theorie + de 3 pijlers van de methode. Polyvagaal theorie, je zenuwstelsel, hoe werkt het? Introductie ademwerk & present touch. 

 

Dag 2

Leer coachen met de Sedona-methode. Laat blokkades, conditioneringen en gedachtes die niet helpen los via het lichaam.

 

Dag 3

Praktijkdag dearmouring van rug, armen en benen. Leer hoe je het zenuwstelsel kalmeert en hoe jij jouw intuïtie kan inzetten voor transformatie.

 

Dag 4

Praktijkdag dearmouring gezicht, kaken, hals. Oefensessies en meer theorie.

 

Dag 5

Innerlijk kind heling dag. Intensieve, interactieve dag waarin je ervaart wat de impact is van innerlijk kind trauma en hoe je kind/jeugdtrauma kan helen bij jezelf en cliënten.

 

Dag 6

Oefen- en integratiedag. Deze dag nodigen we de ware lichaamswerker in jezelf uit voor het geven van een magische lichaamsgerichte behandeling. Je ontvangt uiteraard ook een behandeling.

 

Dag 7

Je leert inquiry (hulpvraag formuleren), je business als lichaamsgericht coach opzetten of uitbouwen en je leert werken met ademwerk. 

 

Dag 8

Oefen- en integratiedag. Dag 8 is een essentiële dag om al jouw opgedane kennis te verankeren.

 

 

Certificaat

Je ontvangt een certificaat bij afsluiting van deze dag. Voor het ontvangen van de certificaat is het belangrijk dat je niet meer dan 1 dag hebt gemist. 

 

 

Je eigen sessies/ praktijk beginnen

Na de opleiding kan je aan de slag met je eigen (proef)cliënten. Ook krijg je cliënten doorverwezen uit het netwerk van Maite. Je bent vrij om de methode in te zetten naar eigen wens, ik houd geen toezicht op het gebruik ervan en ik claim geen naam of methode.

 

BONUS: Als je meedoet met deze opleiding word je lid van de Bodywork OEFENDAGEN community van Maite. Met deze groep houden we keer per jaar LIVE oefen bijeenkomsten.

 
Wil je meer informatie of wil je overleggen of de opleiding voor jou geschikt is? Boek dan een call met Maite via onderstaande button.
Coach programma voor ondernemers I Maite Wetters

Na de opleiding

“Mijn restjes pantser zijn weg”

 

Het voelt nu twee weken later alsof mijn zenuwstelsel diep gekalmeerd , ontladen en ontspannen is. En het soms nog automatisch geactiveerde controle-mechanisme vanuit mijn lijf is (h) erkend, waardoor het zijn kracht heeft verloren en mij verlaat. Mijn restjes pantser zijn weg. Ik voel veel dieper in mezelf dat ik veilig ben. No matter what. Mijn innerlijke beleving van vrouw-zijn en mijn vurige levenslust is bekrachtigd. Voelt alsof er toch een subtiel ingebouwde remming weg is. Ik kan echt op een dieper level kalibreren op dié energie. Goud. Een gevoel van I’ve got this. En na een trigger voelde ik deze week hoe snel ik kon terug shiften naar dát weten. Vanuit mijn baarmoeder kon kijken ipv mijn hoofd . Big magic.

 

 
 
 

Claudia Lucardie

Eigenaresse Soul Recipe

“Transformerend, veilig, liefdevol & intens.”

 

Ik vond de sessie heel mooi, liefdevol, veilig, transformerend en intens op een prachtige manier. Voelde gelijk dat ik bij maite in hele goede handen was en durfde me over te geven aan haar guidance & gifts. Ik verwachtte heel moe te zijn, maar voelde me enorm vredig en vrij. Alsof ik fysiek ook echt zakjes niet dienende ballast had afgeworpen. Ik voelde me ook heel erg gezien in de sessie en dankbaar dat ik mijn gut feeling heb gevolgd bij Maite aan te kloppen.

 

Judith van Vliet

Color coach & Spreker