Lichaamsgerichte technieken 
voor een lichter leven.

Coaching I Maite Wetters

Voor wie is het?

Wil jij dit?

Trauma en onverwerkte
emoties slaat zich op

in ons lichaam

Wij leren je jezelf en

anderen hiervan bevrijden

Ontdek de magie van

bodywork

Unieke training in
Nederland

The body remembers what the mind forgets.

Ondernemerscoach Maite Wetters

Unieke training in Nederland

WIJ COMBINEREN MEER DAN 7 TECHNIEKEN

Maite's verhaal

Hoewel ik een liefdevolle, leuke jeugd had, met fysieke veiligheid en ruimte voor het beleven van avonturen (ik als Ram-kind ben dool op avontuur), worstelde ik in mijn tienerjaren met boulimia, een eetstoornis. In mijn twintiger jaren had ik de gewoonte van overmatig alcohol- en drugsgebruik.

Dit alles was de verdoving die ik zocht, afleiding van onderliggende pijn, vastgezette en verstopte gevoelens uit mijn kindertijd. Later ontdekte ik dat ik vooral emotionele veiligheid had gemist.

Zo eind twintig was ik, toen de bom barstte. Op een dag kon ik helemaal niets meer: niet meer lopen en zelfs niet meer opstaan uit bed. In paniek belde ik mijn vader, die mij naar de huisarts bracht. Diagnose: burned-out.

Dat was het begin van een zoektocht naar HELING. 

Maar bij de psycholoog praatte ik mezelf alleen maar meer in de put. IDe schema-therapie raakte niet de kern. 

De psycholoog gaf mij allerlei diagnoses mee, waarvan ik voelde: dat is NIET WIE IK BEN. Ik bleef zoeken en kwam terecht bij een Ayahuasca ceremonie.

Mijn eerste ontmoeting met deze heilige plant was mindblowing. 

Alles in mezelf viel op zijn plek en mijn leven kwam in beweging.

Ik deed dat eerste jaar 3 sessies achter elkaar, met een tussenpauze van 1 maand en ontdekte eindelijk mijn ECHTE WAARHEID:

Ik ben al heel.

Maar mijn lichaam houdt trauma (wonden, emoties) vast. Waardoor het voelt alsof ik de verbinding kwijt ben met mezelf.

Via een vriendin ontdekte de Sedona-methode en en andere vriendin leerde mij lichaamsgericht werken, met de dearmouring methode.

En deze technieken bleken naast ademwerk, TRE en een gezonde leefstijl, de sleutels tot mijn heling.

Na het volgen van meerdere opleidingen in deze technieken, ontwikkelde ik samen met Matthijs van Doesburg een eigen lichaamsgerichte coach opleiding.

Zodat IEDEREEN zichzelf kan helen.

De huidige opleiding is opgebouwd uit Level 1 een Level 2.

Level 1 is voor iedereen toegankelijk.

Level 2 is voor mensen die als coach of therapeut anderen willen helpen.

Ontdek hoe jij

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

trauma, pijn en blokkades lichaamsgericht kan verwerken, integreren én loslaten, zodat er ruimte ontstaat in jouw systeem voor vrijheid, plezier, overvloed, flow en alignment. 

Wij willen lichaamsgerichte therapie beschikbaar maken voor iedereen! Je leert maar liefst 7 technieken, zoals shaken, trauma loslaten met trillen, de Sedona-methode, dearmouring, ademwerk, energetisch werk, schaduw werk, sjamanistische gebruiken, present touch, meditatie, stemgeluid, visualisatie technieken en meer. 

Coach programma ondernemers I Maite Wetters

De investering

Level 1

 
 
 
 
 
 
Data
Woensdag 22 februari tot en met zaterdag 25 februari 2023
*

4 dagen van 10.00 – 17.00 uur

Locatie: Gebouw Samuel Monnickendam 

(net boven Amsterdam)

 *

Investering

350 euro ex. lunchkosten 

á 60 euro p.p. voor 4 dagen.

*

Let op!
de volgende editie is in juni & kost 1250 euro.
 

Inhoud Level 1

Dag 1: Gronden, ademen & expressie. Je leert verschillende lichaamsgerichte technieken die de basis vormen om te kunnen ontspannen in je eigen lichaam.

Dag 2: Bio-energetische oefeningen. Karakter analyse van Löwen, traumatijdlijn, trauma loslaten met Osho en Shaken.

*

Dag 3: Cacao ceremonie. Sedona methode. TRE. Leer blokkades, conditioneringen en gedachtes die niet helpen loslaten.

*

Dag 4: Self-dearmouring & plantmedicijnen. Door aanrakingen intuning kan je  blokkades uit het lichaam bevrijden. 

*

Bonus: workshop plantmedicijnen, cacao ceremonie, ademwerk.

*

Voor deze pilot editie zijn beperkt plekken beschikbaar dus wees er snel bij 🙂 
Coach programma voor ondernemers I Maite Wetters

Na level 1


Aanmelden voor deze training

“Mijn restjes pantser zijn weg”

 

Het voelt nu twee weken later alsof mijn zenuwstelsel diep gekalmeerd , ontladen en ontspannen is. En het soms nog automatisch geactiveerde controle-mechanisme vanuit mijn lijf is (h) erkend, waardoor het zijn kracht heeft verloren en mij verlaat. Mijn restjes pantser zijn weg. Ik voel veel dieper in mezelf dat ik veilig ben. No matter what. Mijn innerlijke beleving van vrouw-zijn en mijn vurige levenslust is bekrachtigd. Voelt alsof er toch een subtiel ingebouwde remming weg is. Ik kan echt op een dieper level kalibreren op dié energie. Goud. Een gevoel van I’ve got this. En na een trigger voelde ik deze week hoe snel ik kon terug shiften naar dát weten. Vanuit mijn baarmoeder kon kijken ipv mijn hoofd . Big magic.

 

 
 
 

Claudia Lucardie

Eigenaresse Soul Recipe

“Transformerend, veilig, liefdevol & intens.”

 

Ik vond de sessie heel mooi, liefdevol, veilig, transformerend en intens op een prachtige manier. Voelde gelijk dat ik bij maite in hele goede handen was en durfde me over te geven aan haar guidance & gifts. Ik verwachtte heel moe te zijn, maar voelde me enorm vredig en vrij. Alsof ik fysiek ook echt zakjes niet dienende ballast had afgeworpen. Ik voelde me ook heel erg gezien in de sessie en dankbaar dat ik mijn gut feeling heb gevolgd bij Maite aan te kloppen.

 

Judith van Vliet

Color coach & Spreker