Baanbrekende methode
voor het loslaten van trauma, pijn & overtuigingen

Coaching I Maite Wetters

De opleiding Lichaamsgericht Emoties Loslaten is voor:

Wil jij dit?

Trauma slaat zich op

in ons lichaam

Help mensen

zichzelf hiervan bevrijden

Ontdek de kracht van heling
in jezelf

Unieke training in
Nederland

Time to rise, beautiful. Let’s rise together.

Ondernemerscoach Maite Wetters

De enige opleiding die

Loslaten & aanraking combineert

Opleiding Lichaamsgericht Emoties Loslaten

In mijn tienerjaren worstelde ik met boulimia, een eetstoornis. In mijn twintiger jaren bestond mijn leven uit overmatig alcohol- en drugsgebruik. Dit alles was de verdoving die ik zocht, afleiding van onderliggend pijn en vastgezette en verstopte gevoelens uit mijn kindertijd.

Op een gegeven moment barstte de bom. Op een dag kon ik niets meer: niet meer lopen en zelfs niet meer opstaan uit bed. In paniek belde ik mijn vader, die mij naar de huisarts bracht: een burn-out. Dat was het begin van een zoektocht naar HELING.

Maar bij de psycholoog praatte ik mezelf alleen maar meer in de put. De schema-therapie raakte niet de kern. De psycholoog gaf mij allerlei diagnoses mee, waarvan ik voelde: dat is NIET WIE IK BEN. Ik bleef zoeken en probeerde Ayahuasca. Mijn eerste ontmoeting met deze heilige moederplant was mind-blowing. Alles in mezelf viel op zijn plek en mijn leven kwam in beweging. Ik deed dat eerste jaar 3 sessies achter elkaar, met een tussenpauze van 1 maand en ontdekte eindelijk mijn ECHTE WAARHEID. 

De heldervoelende gave die ik als kind al had, kwam terug en ontwikkelde zich sterker dan ooit. Via een vriendin ontdekte de Sedona-methode en en andere vriendin leerde mij lichaamsgericht werken, met de de-armouring methode. Na het volgen van meerdere opleidingen in deze technieken, ontwikkelde ik een bijzondere, eigen combinatie: Lichaamsgericht Emoties Loslaten.

Deze lichaamsgerichte methode heelt mensen in dagen en weken in plaats van jaren.

Ik leer je

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

trauma, pijn en blokkades lichaamsgericht te verwerken, te integreren én los te laten, zodat er ruimte ontstaat in jouw systeem voor vrijheid, plezier, overvloed, flow en alignment met jezelf. Deze methode wil ik beschikbaar maken voor iedereen! Je leert de loslaatmethode (Sedona) combineren met helende de-armouring technieken, energetisch healen, sjamanistische gebruiken, present touch, meditatie, stemgeluid, visualisatie technieken en meer. 

Coach programma ondernemers I Maite Wetters

De investering

Opleiding Lichaamsgericht Emoties Loslaten

 
 
 
 
 
 

Leer mensen helen met jouw handen, aanraking en stemgeluid.

Data

Vrijdag 13 en zaterdag 14 januari + vrijdag 10 en zaterdag 11 februari 2023 

4 dagen van 9.45 – 17.00 uur

Locatie: Oohm Vogelenzang

Investering 1444

Betaal je zakelijk? Dan betaal je 21% BTW erbij. 

Inclusief gezonde vegetarische lunch, thee en snacks.

Er is nu nog plek.

Heb je interesse? Plan jouw vrijblijvende kennismakingsgesprek in de knop onderaan deze pagina.

Inhoud van de opleiding

Dag 1: De-armouring, de basis principes. Leer je eigen ritueel om in verbinding te komen met je lichaam. 

Leer present touch: hoe kan je jouw clienten liefdevol aanraakt en hun lichaam opent voor de behandeling die je gaat geven.

Dag 2: Sedona methode. Leer blokkades, conditioneringen en gedachtes die niet helpen loslaten. Een baanbrekende methode waar je je leven lang wat aan hebt.

Dag 3: Praktijk dag. Leer beide technieken combineren in een magische behandeling. Oefen samen met en op Maite. 

Dag 4: Oefen en integratiedag. Een essentiële dag op al jouw opgedane kennis nog meer te verankeren.

LOS bij te boeken, dag 5: Innerlijk kind helen / kind trauma dag. / werken met plantmedicijnen (275 euro extra)

BONUS: Je wordt gratis lid van de LIVE OEFENDAGEN community van Maite die 5 keer per jaar LIVE plaatsvindt in Monnickendam (je betaalt enkel 35 euro per oefendag voor jouw lunch en de locatiekosten).

Coach programma voor ondernemers I Maite Wetters

Na de opleiding

“Mijn restjes pantser zijn weg”

 

Het voelt nu twee weken later alsof mijn zenuwstelsel diep gekalmeerd , ontladen en ontspannen is. En het soms nog automatisch geactiveerde controle-mechanisme vanuit mijn lijf is (h) erkend, waardoor het zijn kracht heeft verloren en mij verlaat. Mijn restjes pantser zijn weg. Ik voel veel dieper in mezelf dat ik veilig ben. No matter what. Mijn innerlijke beleving van vrouw-zijn en mijn vurige levenslust is bekrachtigd. Voelt alsof er toch een subtiel ingebouwde remming weg is. Ik kan echt op een dieper level kalibreren op dié energie. Goud. Een gevoel van I’ve got this. En na een trigger voelde ik deze week hoe snel ik kon terug shiften naar dát weten. Vanuit mijn baarmoeder kon kijken ipv mijn hoofd . Big magic.

 

 
 
 

Claudia Lucardie

Eigenaresse Soul Recipe

“Transformerend, veilig, liefdevol & intens.”

 

Ik vond de sessie heel mooi, liefdevol, veilig, transformerend en intens op een prachtige manier. Voelde gelijk dat ik bij maite in hele goede handen was en durfde me over te geven aan haar guidance & gifts. Ik verwachtte heel moe te zijn, maar voelde me enorm vredig en vrij. Alsof ik fysiek ook echt zakjes niet dienende ballast had afgeworpen. Ik voelde me ook heel erg gezien in de sessie en dankbaar dat ik mijn gut feeling heb gevolgd bij Maite aan te kloppen.

 

Judith van Vliet

Color coach & Spreker