Bereik een breakthrough in een dag

Coaching I Maite Wetters

Herken jij dit?

Wil jij dit?

Ik begrijp

hoe jij je voelt.

Ik breng jou

graag verder.

Ontdek een magische methode

in 1 bijzondere dag

Unieke breakthrough methode
in Nederland.

It is time to rise. Let’s rise together.

Ondernemerscoach Maite Wetters

Het is tijd voor een

effectieve oplossing

Lichaamsgericht Emoties Loslaten helpt je bij
Betere kwaliteit van leven – loslaten van je blokkades – verlichting van je pijn – inzicht in de oorzaken van de klachten – het vergroten van je zelfbewustzijn – liefdevoller contact met jezelf – thuiskomen in je eigen lijf – zeer diepe ontspanning

Ik wens jou

het gevoel van optimale gezondheid, vrijheid, plezier en overvloed. In mijn lichaamsgerichte behandelingen laat je jouw klachten, zwaarte en negativiteit los. Op die manier geef je ruimte aan dat wat zich via jouw wil belichamen: jouw volle potentieel.

Coach programma ondernemers I Maite Wetters

Investeer in jezelf

VIP 1:1 healing met Maite

 
 
 
 
 
 

Intensieve doorbraak met Maite

 Deze intense 1:1 sessie helpt je en doorbraak in jezelf te ervaren in 1 dag.

Voor deze sessie heb je een dag uit te trekken. De sessie is Inclusief intake, versnaperingen, thee en nazorg. 

Deze sessie vindt plaats in mijn praktijk in Broek in Waterland. 

Neem de avond vrij voor jezelf vanwege de intensiteit van de sessie. 

Investering:

750 euro exclusief BTW

Coach programma voor ondernemers I Maite Wetters

Een healing geeft je

Ik liep zoveel lichter de deur uit.

“Leven en werken vanuit flow, zelfconnectie en vertrouwen, het is mij allemaal gelukt door het traject van Maite. Ik vond alles heel goed en zó fijn. Het loslaten op fysiek en energetisch niveau is zo uniek. De uitgebreide start inclusief welkomstkado’s en de lunch gaf meteen een fijne kick-off. De sessie op locatie vind ik superkrachtig, maar ook fijn dat de mogelijkheid er is voor de telefonische sessies. Het traject heeft zoveel meer gebracht dan ik vooral had gedacht. Wauw!”

 
 
 

 

Jon van Eerden

jon van eerder

“Ik heb door Maite ongekend resultaat kunnen halen.”

 
 
 

Maite heeft me geholpen om al mijn belemmerende overtuigingen en gevoelens los te laten, zodat ik moeiteloos mijn lanceringen kon doen, waarmee ik 60K verdiende. 

Als je iemand zoekt die je helpt je blokkades helder te krijgen EN ze los te laten zodat je echte resultaten gaat halen, dan hoef je niet verder te zoeken! Maite is the one!!

Arrezina van Roekel

Coach & Spreker