Doorbreek pijn, trauma &patronen 
in een healing sessie 1:1
met Maite

Coaching I Maite Wetters

Herken jij dit?

Wil jij dit?

Geloof mij, ik weet

goed wat jij nodig hebt

Jij wilt de diepte in om

eindelijk die blinde vlek 
in jezelf te doorzien

Ik help je de stukken in jezelf te doorbreken waar jij zelf

niet goed bij kan komen.

Unieke breakthrough
healing methode.

It is time to rise. Let’s rise together.

Ondernemerscoach Maite Wetters

Het is tijd voor

echt diepgaand & blijvend effect

1 sessie lichaamsgericht emoties loslaten helpt je bij
Meer flow & succes – loslaten van je blokkades – verlichting van fysieke pijn – inzicht in de oorzaken van jouw klachten – vergroot je zelfbewustzijn – herstel de verbinding met jezelf – kom thuis in je eigen lijf – zeer diepe ontspanning

Ik wens jou

het gevoel van optimale gezondheid, vrijheid, plezier en overvloed, los van alles dat jij nu nog tegenhoudt. Op die manier geef je ruimte aan dat wat zich via jouw wil belichamen: jouw volle potentieel.

Coach programma ondernemers I Maite Wetters

Investeer in jezelf

1:1 healing met Maite

Deze intense 1:1 dag brengt jou een 

doorbraak in jezelf in 1 dag. 

De sessie duurt 3,5 uur en is inclusief intake, microdosering plantmedicijn en/of 1:1 cacao ceremonie, breathwork sessie, behandeling en nazorg. 

Deze sessie vindt plaats in mijn praktijk in Broek in Waterland. 

Voorbereiding op je sessie is aangeraden, hierover ontvang je eer info per whatsapp.

Investering voor een behandeling van 3.5 uur 

Zakelijk: 695 ex BTW

Particulier: 400 euro

Coach programma voor ondernemers I Maite Wetters

1:1 met Maite geeft je:

Ik liep zoveel lichter de deur uit.

“Leven en werken vanuit flow, zelfconnectie en vertrouwen, het is mij allemaal gelukt door het traject van Maite. Ik vond alles heel goed en zó fijn. Het loslaten op fysiek en energetisch niveau is zo uniek. De uitgebreide start inclusief welkomstkado’s en de lunch gaf meteen een fijne kick-off. De sessie op locatie vind ik superkrachtig, maar ook fijn dat de mogelijkheid er is voor de telefonische sessies. Het traject heeft zoveel meer gebracht dan ik vooral had gedacht. Wauw!”

 
 
 

 

Jon van Eerden

jon van eerder

“Ik heb door Maite ongekend resultaat kunnen halen.”

 
 
 

Maite heeft me geholpen om al mijn belemmerende overtuigingen en gevoelens los te laten, zodat ik moeiteloos mijn lanceringen kon doen, waarmee ik 60K verdiende. 

Als je iemand zoekt die je helpt je blokkades helder te krijgen EN ze los te laten zodat je echte resultaten gaat halen, dan hoef je niet verder te zoeken! Maite is the one!!

Arrezina van Roekel

Coach & Spreker