Transformatie in één dag, 1:1 met Maite

Coaching I Maite Wetters

Herken jij dit?

Wil jij dit?

Ik begrijp

hoe jij je voelt

Het is jouw zenuwstelsel

die gereguleerd mag worden

Dit is waarbij ik je help.

Ontdek een unieke
methode in Nederland.

It is time to rise. Let’s rise together.

Ondernemerscoach Maite Wetters

Het is tijd voor een

effectieve oplossing

In mijn rol als coach, mentor en gids hecht ik grote waarde aan het creëren van een liefdevolle en veilige en space. Zowel in mijn online werk als face-to-face, 1-op-1 én in een groep. Zo kun jij onder mijn begeleiding helemaal zakken en jezelf zijn.

Mijn intentie is om je de ruimte te bieden om te ontspannen in de gedragenheid.

Vanuit die plek kun jij ontdekken, ervaren, voelen en loslaten.

Kun je het al een beetje in je lijf voelen hoe dat zou zijn? Dat je helemaal welkom bent, en alles in jou mag stromen – emoties, expansie, energie? 

Naast heldervoelendheid maak ik gebruik van waanzinnig mooie methodes, rituelen en tools die juíst in hun unieke combinatie een waanzinnig transformatief effect hebben.

Ik wens jou

het gevoel van optimale gezondheid, vrijheid, plezier en overvloed. In mijn lichaamsgerichte behandelingen laat je jouw klachten, zwaarte en negativiteit los. Op die manier geef je ruimte aan dat wat zich via jouw wil belichamen: jouw volle potentieel.

Coach programma ondernemers I Maite Wetters

Investeer in jezelf

Doorbraak dag met Maite

Voor deze behandeling heb je een hele dag uit te trekken.

De sessie duurt in totaal 4 uur en is inclusief uitgebreide intake, ademwerk, plantmedicijn (psilocybine), lichaamsgerichte healing, traumatijdlijn en nazorg.

De intake is vooraf en een verdiepend gesprek vindt plaats tijdens de dag zelf.

In verband met werken op het energetisch pijnlichaam (naast het fysieke, mentale en emotionele lichaam) is belangrijk dat je geen koffie, wiet of alcohol rook of drinkt rondom deze afspraak.

Investering 395 euro

Deze sessie vindt plaats in mijn heerlijke praktijkruimte in Monnickendam.

Indien jij wilt afspreken in Vogelenzang (Haarlem) komt er 50 euro bij de factuur voor het huren van de ruimte.

Boek je sessie via deze link.

NB: Wegens mogelijke veiligheidsrisico’s voor client en coach behandel ik geen mensen met verslavingen, psychiatrischeaandoeningen of mensen die anti-depressiva gebruiken.

Coach programma voor ondernemers I Maite Wetters

Een dag met Maite geeft je

'Ik liep zoveel lichter de deur uit.'

“Leven en werken vanuit flow, zelfconnectie en vertrouwen, het is mij allemaal gelukt door het traject van Maite. Ik vond alles heel goed en zó fijn. Het loslaten op fysiek en energetisch niveau is zo uniek. De uitgebreide start inclusief welkomstkado’s en de lunch gaf meteen een fijne kick-off. De sessie op locatie vind ik superkrachtig, maar ook fijn dat de mogelijkheid er is voor de telefonische sessies. Het traject heeft zoveel meer gebracht dan ik vooral had gedacht. Wauw!”

 
 
 

 

Jon van Eerden

Breathwork coach

jon van eerder

'Ik heb door Maite ongekend resultaat kunnen halen.'

 
 
 

Maite heeft me geholpen om al mijn belemmerende overtuigingen en gevoelens los te laten, zodat ik moeiteloos mijn lanceringen kon doen, waarmee ik 60K verdiende. 

Als je iemand zoekt die je helpt je blokkades helder te krijgen EN ze los te laten zodat je echte resultaten gaat halen, dan hoef je niet verder te zoeken! Maite is the one!!

Arrezina van Roekel

Coach & Spreker